× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
karry
08 декември 2020

Уважаеми потребители, имаме удоволствието да ви информираме, че от днес стартират кандидатурите за Мис и Мистър Коледа 2020.
До края на седмицата можете да предложите вашите 2 предложения за всяка категория. В края на седмицата, ще се преброят вашите кандидатури и на база най
много събрани гласове се стартира вече анкетата с избор на Мис и Мистър Коледа 2020. Кандидатури за членове от екипа не се приемат.
За вашите предложения може да пишете на лично съобщение или писмо на karry, също така и в темата тук.

Период за кандидатури от 08 до13 .12.2020
Период за гласуване от 14 до 20 12.2020

Награди
Първо място 5 дена вип
Второ място 3 дена вип
Трето място 1 ден вип

Имената на спечелилите Участници ще се обявят във форума след приключване на вота за гласуване.

Надяваме се с този конкурс да допринесем за едно по добро Коледно настроение.
Успех на всички участници.

kaka72
12 декември 2020

за мис коледа предлагам Джеф

AK80
12 декември 2020

естествено , че съм за севда и за туниса това са моите предложения

12 декември 2020

ТепместаДм и БлуРозе за мис и Идеала за мистър

После Идеала ако стане мистър ще правим мис заралийка

LuDaFukLa_
14 декември 2020

севда и боева

boni_
14 декември 2020

севда и боева емотикона

eskobar_1
14 декември 2020

севда и боева емотикона

macyra
14 декември 2020

аз съм за севда и боева успех душички

malenasik
14 декември 2020

За Севда аз гласувах и от 6 села взех подписи за севда гласуваха 7800човек.

14 декември 2020

За мистър Коледа - Зеро, мис Коледа - Елексир_

djakoto
14 декември 2020

Mис Коледа mihaela_mia.
Едно уточнение-в момента не се гласува,а се номинират участниците.След номинациите ще се проведе анкета.
Успех на всички и весели празници!

Тази тема е заключена от администратор!
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах